Hemlängtan

Ett skypesamtal direkt klockan 7 på morgonen i thailand är sällan goda nyheter…I dag blev jag informerad om att en nära anhörig blivit inlagd på sjukhuset. Hade fallit i hop och inte kunnat resa sig. Ambulanstransport till sjukhuset och ligger nu inlagd på infektionen. I sådana här situationen är det väldigt väldigt jobbigt att vara en väldigt dyr flygbiljett bort! Det som vi sa när vi flyttade hit var: ”Händer någonting är vi hemma på ett dygn!”

När vi flyttade ut på detta uppdrag satte vi av en summa som motsvarade vars en flygbiljett hem för oss alla i familjen den kallades ”nödbiljett”. Dess värre råkade vi ut för en situation som gjorde att vi var tvungna att tömma det kontot tillsammans med våra sparkonto hemma i Sverige (där pengar skulle finnas om någonting går sönder i huset hemma i Sverige) så nu sitter vi barskrapade och har precis kommit igång att börja spara upp pengar för den där ”nödbiljetten”! Det är bara att korsa fingrarna och hoppas och be till högre makter att ingenting händer innan vi kommer hem till sommaren!

Detta bildspel kräver JavaScript.

I samband med att semesterpusslet också började läggas i det att Maken köpte konsertbiljett till Iron Maidenkonserten och sonens födelsedagsfirande med min familj och makens familj spikades i helgen har nu hela familjen C en släng av hemlängtan. Denna incident blev liksom bara toppen av isberget och plötsligt känns det väldigt väldigt långt till sommarlovet!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s