IFF, sportlovsveckor i Thailand.

Det är sportlov i Skåne och en av mina bästa väninnor har anlänt Thailand med sin familj, för två veckors efterlängtad tid tillsammans i Nichada m.m. I fredags hämtade vi upp dem på flygplatsen och åkte med hyrd minibuss till Ko Chang och en långweekend vid havet.

Fredagskväll åt vi en härlig middag på stranden. Lördagen badade vi hela dagen, på kvällen gick jag och sonen tillsammans med våra vänner till Laguna Resort och åt middag där, samt att vi gjorde en del shopping utmed huvudgatan. Maken kände sig inte helt okej och valde att stanna på hotellet med Lillskruttan. På söndagen var det bokat en snorkeltur så det blev ingen väldigt sen kväll.

Den snorkelturen fick maken resa iväg på ensam med sonen, alla andra var sjuka och vi misstänkte matförgiftning. Sedan den dagen har det varit sjukstuga och bacillerna har vandrat runt runt runt. I onsdagskväll blev vår Maid Puh sjuk och har varit sjuk sedan dess… När orken finns försöker vi göra något för att våra vänner ska ha någonting positivt med sig från denna resa.

I dag var det IFF (international family fair) på ISB och det är en trevlig tillställning.

Förhoppningen finns att våra vänner ska bli så pass friska att de kan åka till Kanchanaburi och titta på naturen runt Floden Kwai, samt besöka Elephantsworld som är ett bra ställe där elefanter tas om hand och sköts, rehabiliteras etc. Preliminärt är det måndag och tisdag som gäller för den upplevelsen. På onsdagskvällen är sky bar inplanerad. Torsdag är avfärd mot stan och incheckning på hotell närmre flygplatsen för att vinna så mycket sömn som möjligt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s