Sverigevistelsen börjar nå sitt slut

image

Det är midnatt och Lillskruttan somnar in snart i resesängen hemma hos en god vän. Maken sitter i trädgården och socialiserar med värden, sonen sitter och snackar med sin barndomsvän i vardagsrummet och jag har lite möjlighet att summera sommaren 2015  under Lillskruttans insomningsfas.

Vi har flyttat in i vårt nya boende på Söderslätt och trivs riktigt, riktigt bra.

I kväll har vi varit på allsång i våra hemtrakter tillsammans med grannar och goda vänner, samt goda vänner till goda vänner. Bunkeflostrand/Limhamn/Malmö kommer alltid att vara hemma och en speciell känsla infinner sig när vi ser bron och Öresund – men Östersjön och Söderslätts böljande sädesfält har erövrat stora delar av familjen C’s hjärterot. I dag är snart en härlig kväll i småbåtshamnen på Limhamn över och ytterligare ett sommarminne att ta med oss hem till Bangkoks förortsdjungel om en vecka är skapat.

Vi har idag gipsat av sonen, efter olyckliga utfall av gymnastövningar hos bästa kompisarna för snart tre veckor sedan. Efter ortopedbesök köpte vi bullar med hem till mamma och jag och sonen körde hem och hjälpte till med trädgård, röjning och fix av förråd bl.a.

Under sommaren som gått har sonen fyllt 13 år och det har firats både med släkt och barndomsvänner. Mixerbord var årets present, eftersom sonen själv börjat komponera och mixa musik via datorn. Ett besök i en riktig studio ingick i födelsedagspresenten. Avicci lär få konkurrens, på sikt.

På lördag är första returen tillbaka till vardagen. Sommaren har varit regnig och kall men vi har njutit till fullo av miljöombyte, tid med föräldrar, syskon och vänner, övrig släkt och nära barndomsvänner i vårt nya boende på Söderslätt.

Stort TACK till alla som vi fått tid med i år. Till de som vi inte fått in i späckade semesterdagar hoppas vi kunna få in nästa gång.

image

Thank you for reading my blogs, Sawadika!
Postat med WordPress för Android

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s