så kom sommaren äntligen

De senaste dagarna har Skåne levererat! Efter regn kommer solsken och sannerligen visst gjorde det det även denna gång.

I går var det dags för första besöket i Östersjön…kallt men uppfriskande! Lillskruttan badade och eftersom jag då måste hålla mig som ett rött snöre efter denna duracell-kanin blev således min blodcirkulation testad av Östersjön…det är ju inga Andaman-grader i vattnet utmed Skånekusten, men det är ändå en speciell känsla som hör svensk sommar till; salta vindar, picknickkorg, solstol i sanden och GB-sandwich. I dag blir det Öresund.

Vi skall packa ihop familjen efter ett par dagar som kattvakt i Bunkeflostrand. I kväll kommer Lillis adoptivfamilj hem från en vecka i Turkiet. Vi tackar för deras generositet, att låta oss bo i deras hus, tillsammans med vår älskade kisse Lillis. Lillis, denna vackra katt, som vi matade med nappflaska från 5 veckors ålder. Hon har världens bästa liv m familjen här- till skillnad från vad hon fått om vi tagit med henne till Bangkok…men saknar henne gör vi ofta. Glada för att hon fick det bra, hon fick det bästa och kunde fortsätta springa utmed Bunkeflo strandängar, få kärlek och fart och fläkt, adopterad av en nära barndomsvän till maken, lika högt älskad av barnen i familjen som av vår son.

Maken har en veckas jobb kvar sedan har han 15 dagars semester. Sonen ska ”sommarjobba” från lördag och fram till sin 13 årsdag. Jag och Lillskruttan ska börja cykla runt i vår nya hemstad och lära känna den, fram till makens semester. En tur till Caféet, där sonen ska ”jobba” står på schemat i nästa vecka, samt Födelsedagsfix. Vi måste också prioritera makens farmor, som inte träffat oss sedan vi kom hem till Skåne.

Jag njuter av Skåne, sommar i P1. Lillskruttan blev ”hemma” direkt i vårt lilla nya hus på Söderslätt. Sonen har varit fullt sysselsatt med barndomsvänner från att vi ankom 14 juni. Maken har arbetat, en extremt arbetsbelastad fas är Change management teamet inne i just nu. De har varit samlade från olika världskontor förra veckan och denna så i morgon hoppas vi att maken kan landa i normal arbetsdag sin sista vecka på hemmakontoret för i sommar…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s