The sad good bye, the sweet hello.

image

En dag till Take Off

Veckan som gått har varit mycket fokus på kompisar för sonen. En av bästisarna som lämnade Nichada förra året har varit en vecka på besök och gänget har hängt dagligen. I år flyttar Logan, en annan av bästisarna i samma gäng. Det var sleep over här hemma och i morse sa vi farväl till Logan – det var jobbigt även för mig! Logan är en av gymnastikkillarna så vi har haft lite extra mycket umgänge tack vare det. De flyttar hem till Melbourne.

I dag har sedan nästa kompiskonstellation som splittras varit på bio. Jag körde de tre gossarna till bion, sedan hämtades de av en annan mor. Killarna har sedan hängt på fotbollsplanen men även här blir det ett kämpigt farväl! Den ene ska till Dublin, den andre flyttar hem till Köpenhamn. Familjen som flyttar hem, kommer att lämna ett stort tomrum efter sig. Även om vi kommer att kunna ses när vi är hemma i Skåne, blir det tomt i Nichada.

Ja jag har sorterat ut Lillskruttans urväxta och slitna kläder- de som går att återanvända är donerade till ett barnhem här utanför. Sedan tog jag tag i sonens garderob och skänkte urvuxna kläder till vår maids familj och skoluniform annonseras ut på den lokala yard-sale. Uniformen får inte, enligt policy, komma på villovägar…dvs utanför skolans elever.

Nu är det bara två handbagage kvar att packa!!!

I morgon står läkarundersökning för sonen på agendan- krav från ISB att uppvisa godkänd hälsokontroll för att gå lov att gå i skolan. Inför varje läsår ska screening av hjärta, muskler, allmänhälsotillstånd, blodtryck och blodvärde mm göras. Därefter är det sistaminutenshopping, sista förberedelserna och på kvällen ska vi träffa den avflyttande familjen för gemensam middag innan vi går och lägger oss för att sedan stiga upp kl 05.00 för transport till flygplats. Klockan 17.30 (23.30 thai tid) räknar vi vara incheckade hos våra vänner hemma i Skåne. Då har vi varit på resande fot sedan 05.30…

Thank you for reading my blogs, Sawadika!
Postat med WordPress för Android

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s