Ett ljus för V

I dag gör familjen C sig redo för att köra till kusten tidigt i morgonbitti. Det är Songkrahnlov och vi hoppas undvika alltför långa köer både vid färjeläge och på vägen till Ko Chang genom att åka mitt i Songkrahnfirandet. Idag ska det inhandlas både linsvätska, UVdräkter, solkräm och vätskeersättningspulver samt alvedon för att hantera fem dagar på Ön. Det är varmt och vi börjar närma oss dagen då solen står i Zenith. Feber är ofta ett vanligt tecken på vätskebrist…även vi som anser oss vara acklimatiserade blir ofta lite väl exponerade när vi är vid kusten och snorklar, bygger sandslott och är i vatten hela dagarna. I morgon bär det av mot KC Grande Resort  och det är debut dör oss att köra själva så långt…vi hoppas det går bra… Det är en bilresa på ca 5 timmar och väntetid vid färjeläget kan vara dryg och långtråkig så jag hoppas barnen orkar.

   

 

I dag tänker vi också extra mycket på ett par av våra närmsta vänner som förlorade sin son efter en allt för tidig prematurfödsel och en dramatisk flygevakuering från sin dåvarande FNpost till Lund.

Livet flyter ihop likt havet som förenar. E, den ena tvillingen överlevde efter ett halvt års kamp fick hon resa tillbaka till den vardag som familjen hade som FNfamilj. 5 blev 4, men E symboliserar för mig så mycket; hoppet, styrkan och kärleken! Stolt storebror, starka föräldrar och då kan en liten tjej som idag är tre år gammal inte bli annat än för evigt förknippad med ”kämparglöd” och kanske tvillingbrorsan V sitter i sin himmel och hjälper syrran och familjen att gå vidare. 

Livet är oförutsägbart ibland bräckligt och skört ibland starkt och sammanlänkande men livet är oavsett vad värt att levas, njutas och minnas.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s