Full Moon over Nichada

image

Somliga kvällar är fullmånen i Thailand mer enastående än andra – ikväll är en sådan!

image

Livet tar sina kovändningar för fam. C. Just nu befinner vi oss i ett sammelsurium av extremt svåra beslut att fatta på påtagligt osäkra grunder. Hypotetiska scenarier byggs på disparata strategier ” om A inträffar blir  strategi 1 aktuell medan om B blir utfallet strategi 2 men vad gör vi om A&B inträffar då använder vi strategi 3 osv.” I torsdags slogs samtliga 8 möjliga scenarier ur spel och ersattes av ETT primärt problem som ligger utanför våra händer att lösa.

Problemet går endast ut på att invänta beslut från överordnad instans och utfallet blir antingen att allt återgår till ordningen och de åtta scenarier med 10 möjliga strategier inträder i familjen C agenda eller ett abrupt avslut.

Personligen försöker vi njuta av dagarna som om varje dag vore den sista. Vi njuter av att ha mormor här- men på måndag sitter hon åter på Norwegians flight tillbaka till Sverige och hennes besök är över för denna gång.

image

När jag blickar tillbaka på den gångna månaden blir jag varse om hur snabbt allt vänder… just nu känns min tillvaro som tidvatten snabba vändningar och mycket vatten under broarna- lite för fort och lite för mycket just nu!

När det lugnat ner sig ska jag berätta, för nu blir det bara ett råd för eftertanke ”förringa inte värdet av den svenska samhällsstabilitet som råder”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s