Vilket sammanträffande

Idag för 2 år sedan idag anlände min mamma och pappa till familjen C för en veckas samvaro. Då visste vi inte att pappa skulle lämna oss drygt 8 månader senare.

Pappa tyckte inte om att vara borta länge. Han ville gärna resa självständigt och han tyckte mycket om att köra bil. Det är något som vi tre syskon definitivt ärvt- vi tycker alla tre väldigt mycket om att köra bil! Pappas upplevelser av BKK blev många och över all förväntan denna resan var den resa då pappa uttryckte ”Jag tror jag lämnar kvar pyjamasen här till nästa gång jag kommer.” Ett par av de intryck pappa pratade om var vägnätet och biltrafiken, som väg-och-vatteningenjör satt pappa och ritade kartor över väg och vatten i Malmö Stad så det kanske egentligen inte var så konstigt.
Pappa tyckte mycket om fiskar och uppskattade akvarium vilket han haft ett par stycken. Vi tog med dem till Siam Ocean under water world. Här lullade pappa runt länge, tog sin tid, satte sig ned och tittade på fiskarna och njöt av saltvattenfiskar, sjöhästar och koraller etc. Andra starka minnen finns ännu kvar i väggarna här hemma i Rain Tree 780 medvetna eller undermedvetna.

Vi äter aldrig plättar till frukost- idag ville båda barnen ha pankisar och sonen sa ”jag kan morfars recept utantill” och mycket minnen kring morfar och sonens uppväxt bubblade ur sonen. När jag efter frukost upptäckte att det är på dagen 2 år sedan morfar och mormor kom till oss blev allt väldigt märkligt. I dag 2 år senare kämpar även mormor mot cancern som tagit mängder av älskade och vår morfar/pappa och svärfar. Mormor svarar bättre på cellgiftsbehandling än vad morfar gjorde, men någon resa till BKK får vänta åtminstone tills första halvårets behandling är genomförd.

image

Pannkaksfrukosten idag dedikerad morfar och ett litet thailändskt akvarium som väntar på black mollys och guppis.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s