Det blir sällan som man tänkt sig

image

I dag skulle vi för första gången på tre månader träffa en av mina ”mamma-kompisar” här i Nichada. Hannah, Richard, Sam & baby Noah skulle komma över på middag. I morse kom ett meddelande att Malins kompis Sam sedan i torsdags kräkts och i natt hade då baby Noah [ 3månader] börjat kräkas. Usch så trist! Men framför allt var det ledsamt med Baby Noah som ju är så ömtålig. På eftermiddagen ringer Hannah och berättar att Noah blivit så uttorkad att de behövde ge honom dropp. Vi bokade in en ny middag och hoppas att de får Noah i balans igen på sjukhuset snabbt så de får komma hem till Sam och pappa Richard.

image

I dag kom också ett förlösande regn och tryckte ner kvicksilvret – åska och blixtar medförde många många timmars elavbrott i hela Nichada! Det blev julstämning med stearinljus.

image

Det blev svårt att laga middag, så det blev att uppsöka den tyska Bierstuben utanför gaten Paul Anner garten. Vi delade på en gulaschsoppa, korv till Lillskruttan, vars en wienerschnitzel, och sedan delade vi på varm apfelstrudel m vaniljglass. Helt okej men absolut inte som i skidbacken i Österrike. Allt blir inte som man tänkt sig och då får man hålla till godo med det som erbjuds!

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s