IFF på ISB

image

I helgen var det dags för en av ISB’s största evenemang International Family Fair. Det är ett jättestort partaj med mat från hela världen, lekar, nöjesfält, uppträden från olika kulturer och länder m.m.
Min fredag var fylld med förberedelserna och på kvällen när barnen somnat blev det tid för köttbullarna…

image

image

Från skandinaviska kolonin bjuds köttbullar m potatismos och lingonsylt samt våfflor m kallpressade jordgubbar och mesost ( norrmännens specialitet mesost på våfflan). Det brukar alltid vara braksuccé, potatismosen är slut redan efter två timmar och våffelmixen likaså men inte i år! I år var det bara potatismoset som tog slut, som vanligt…..

image

image

IFF är ett enormt jippo det är väldigt välbesökt och återigen är vi så tacksamma över denna fantastiska skola som inte bara är en skola utan tack vare att den ligger mitt inne i Nichada Thani blir den en naturlig samlingspunkt både under skoldagen men även efter skoldagen.

image

ISB är öppen med alla sina faciliteter, barnen cyklar till och från skolan, vi vuxna promenerar dit med barnvagnar och låter yngre syskon leka fritt i en stor, härlig miljö med prunkande buganvilla i alla de färger, träd och buskar, fågelkvitter och enorma ytor, café och skolrestaurang ett paradis!

image

image

image

Ett helt år till nästa IFF, härligt var det och lika välorganiserat som vanligt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s