17 reasons we should all probably go live in Nairobi | GlobalPost

http://www.globalpost.com/dispatch/news/regions/africa/kenya/130819/17-reasons-love-nairobi-kenya

Ja någonstans finns det säkert något motsvarande till att bo i Thailand.

Nu är det två år sedan jag anlände och familjen C påbörjade vad vi trodde skulle bli vårt livs mest intressanta äventyrsresa- och hittillsvarande är det också det.

Det har varit större motgångar än vad vi ens i vår vildaste fantasi kunde föreställa oss. Precis när maken och jag känner att vi rätat upp skutan igen kommer nästa kastvind som vi behöver bemöta, hantera och parera. Men som ett gammalt ordspråk säger:
”Sjömannen ber inte om medvind, han lär sig segla”.

Jag lovar dig att vindarna, hemma i trygga miljön som vi lämnade för två år sedan, aldrig var så starka eller kraftiga som de vindar vi rider ut i vårt nya liv.

Jag och maken gav oss ut på livets seglats som FNfamilj på fältet för första gången med våra två barn i början av 2012. Vi är än i dag tacksamma över att vi fick börja lära oss styra vår skuta i den här miljön dvs Bangkoks förortsdjungel Nichada Thani.

Sakta har vi börjat kunna tyda sjökorten och kryssar för det mesta genom kobbarna, kompassen har kommit på plats igen, men vart vindarna bär oss efter fyra år i BKK vet vi fortfarande inte. Vi fortsätter lära oss segla, ett år till!

Vi njuter av den skola vi har fått möjlighet att ge sonen! Vi är tacksamma för den möjlighet som gavs oss att jag kan vara hemma med barnen! Vi njuter av den lyx vi har i att bo så otroligt lugnt, stort och fridfullt att vi kan erbjuda släkten och vännerna en skön tillflyktsmiljö i resortmiljö med sol och värme dagligen! Vi är tacksamma för det förtroende som gavs maken och som förde oss ut på denna emotionella seglats!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s