Gratulerar på födelsedagen

image

I dag är det morfars födelsedag säger sonen när vi vaknar. Hans saknad efter sin morfar är stor. När vi hjälpts åt med arrangemanget och tänt 9 rökelser och satt en rökelse i marken kom även Lillskruttan och pekade och sa ” måffa… Ont…mojsa måffa” Vi önskar att vi vore tillsammans med mormor, syskon och respektive men så här är det liv vi lever som utlandsarbetande, det är liksom bara att försöka acceptera. För oss, våra syskon och släktingar där hemma. Vi är med er i tanken och idag tänker vi extra mycket mer på dig mormor

Morfar var varm, god, omtänksam, glad och älskade att dansa. Han tyckte också om att spela schack.

På TV4 lyssnar vi nu till Björn Ranelid som har ett marathonläs inför kvällen ”tillsammans mot cancer”. Sonen ställer upp schackpjäser och laddar med danska smörkakor. På terrassen står en minnesplats i dag, när morfar skulle fyllt 78 år och vi minns vems födelsedag det är, men också att han överlevde en canceroperation för drygt tio år sedan och hur snabbt lungcancern tog honom från oss alla för fyra månader sedan!

Cancer har tagit så många människor från sina nära och kära och den fortsätter skövla sina offer. Det är orättvist och den är skoningslös och tänk vilket sammanträffande att TV sänder detta program i dag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s