Återförening med svenskfamiljerna

image

Första skolveckorna är över. De nyanlända familjerna börjar så smått få sina kartonger uppackade. Det tomrum som vänner, som flyttat, lämnat efter sig är fortfarande stort. Stressen efter semesterveckor i hemlandet (hemländerna) börjar lägga sig men är fortfarande bland topp 5 av samtalsämnena bland expatsen. De olika föreningarna för internationella har haft sina upptakter, värvat nya medlemmar osv. Familjerna runtomkring börjar få vardagen på plats igen, hitta balansen. Barnens skola är igång och aktiviteterna som ska göras efter skolan är inlämnade och nya uniformer inhandlade: livet i förortsdjungeln är snart i full gång igen för alla expatsen. För vår del innebar det att vi, som var den sista familjen som återvände, inväntades och sedan blev det en reunion på St Regis i BKK och en brunch.

image

Det var trevligt att träffas igen. Vi saknade dock fam som lämnat oss för nya äventyr, men så är livet vi lever. Efter brunchen åkte vi sedvanligt hem till någon där vi fortsatte socialisera, lite mer vardagsklädda, och avslutande gemensam kvällsmat.

image

Nej inte Solvalla, ej heller Jägersro 😉

image

Medan herrarna tog sin cigarr tävlade mammor mot barn i ABBAsingstar. En som vanligt fantastiskt trevlig dag tillsammans m svenskfamiljerna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s