Safaritur på onsdagseftermiddagen

image

Efter en lugn förmiddag i poolen, på hotellet, blev det lite Indiana Jones äventyr i öppen Jeep på elefantsafari. Vi övervägde att ställa in den turen och bara slappa på hotellet, men så valde vi faktiskt bort morgondagens tempelbesök istället. Maken, jag och sonen har sett Angkor Wat i Kambodja och hur kan någonting mäta sig med det? Vi har bara blivit missnöjda, vid besök vid tempelruiner, sedan dess… PLUSS lägg därtill tre timmars bilfärd enkel resa och sedan korta besök vid de olika områdena i gassande sol och hetta… med Lillskruttan… som äntligen nu i kväll är feberfri! Njae… det blir inte besök vid tempelruiner i morgon.

På safari idag på eftermiddagen såg vi inte många djur, men efter bilturen i djungeln och utmed landsvägen såg vi vid 4 olika tillfällen elefanthjorder. Det var en märklig känsla, att se elefanter som vi ser rådjur hemma i Sverige. Fantastisk natur!!!

I morgon blir det att ta en kanot på en sjö och landa på en ö där vi ska få se lokalbefolkningen och dricka the. Verkstad för batik och en träfabrik står också på agendan i morgon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s