Mamma är framme

Resan för min mamma gick bra. Hon var ensam i ett fyrasäte i mitten av SAS kärra från Kastrup till BKK, så hon lyckades sova ganska hyffsat de tio timmarna som resan tog denna gång.

Väl framme var det bad i poolen direkt och hon konstaterade nöjt att poolens vattentemperatur säkert höll ca 37-38 grader, svalkande var det inte i alla fall, en huskur för frusna leder och muskler!!! Får se om hon är lika nöjd och glad över värmen om tre veckor, när hon ska återvända hem till ett Skåne i vårsolens glans.
Sonen är jättelycklig över att ha mormor här, fjärde gången på ett år! Han kurade ihop sig intill henne i gästrummet. Bra! tycker maken då sparar vi ac-kostnaden i hans sovrum tre veckor framöver 😉

I morgon kommer goda vänner över för att planera resan till Sri Lanka. Mamma har velat till Ceylon i trettio år och nu blir det då äntligen av.

I morgon under förmiddagen hoppas jag träffa Hannah och Wakaniy mfl. Våra rutiner bör ju försöka löpa som vanligt med anpassning till mammas behov så klart, men i morgon lär hon behöva få sova, slappa vid poolen och acklimatisera sig till 40 grader Celcius… Viss skillnad från de minusgrader hon lämnade i gårkväll… Mamma är trött, jättetrött och hon får vila och ta dagarna som hon orkar och ladda batterierna. På onsdag har jag bokat fotmassage för henne, mig och Sonen. Kanske vi åker till kusten på lördag med två övernattningar, maken är ledig (tillsammans med hela Thailand) på måndag för det är Chakkri Day… har vi tur får vi tag i rum i Mae Phim och Lomtalley!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s